Het daglicht komt

algemeen
algemeen
lichtplaten
lichtplaten
lichtkoepels
lichtkoepels
lichtstraten
lichtstraten
terrasoverkapping
terrasoverkapping

home >> algemeen

algemeen

 

De combinatie van know-how op het gebied van lichtdoorlatende kunststoffen en de jarenlange ervaring met de productie van zelfdragende constructies maakt Van Boven tot een gewaardeerde partner van bouwers en architecten.

 

Of het nu gaat om een van de vele standaardconstructies of om een ontwerp op maat, de Van Boven specialisten zorgen dat ieder project wordt uitgevoerd conform jouw eisen.

 

Elk project, groot of klein, wordt zorgvuldig begeleid, van tekentafel tot definitieve montage door onze eigen gespecialiseerde montageteams. Van begin tot het eind in één hand zijn waardoor Van Boven strakke planningen maakt en .... realiseert.

 

architect

We kunnen van ieder product en model een technische tekening mailen in .rfa of .dwg formaat. Neem hiervoor contact met ons op.

 

(bouw)bedrijven | ZZP'ers

We leveren aan (bouw)bedrijven, ondernemers en ZZP'ers. Zowel in het binnen- als in het buitenland. Heb je interesse in één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven jou graag meer informatie over onze producten.

 

particulier

Wil jij graag meer informatie of weten waar je ons product(en) kunt kopen?Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

showroom

Wil je een keer onze producten zien? Dat kan! Kom dan gerust naar onze showroom. Maak wel even van tevoren een afspraak.

 

volg ons

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie