Het daglicht komt

Van Boven Novolite Plus lichtkoepel
Van Boven Novolite Plus lichtkoepel
Van Boven Novolite Plus lichtkoepel
Van Boven Novolite Plus lichtkoepel
Van Boven Novolite Plus lichtkoepel
Van Boven Novolite Plus lichtkoepel

home >> lichtkoepels >> lichtkoepel plus

lichtkoepel plus

 

Al vanaf het begin houdt Van Boven zich bezig met de ontwikkeling en productie van lichtkoepels, opstanden en alle bijbehorende accessoires. Het complete leveringsprogramma omvat vele soorten en maten. Ten opzichte van de standaard koepel heeft deze koepel het unieke aluminium omrandingsprofiel. In combinatie met dit profiel heeft Van Boven een uniek bevestigingssysteem ontwikkeld welke zorgt voor een spanningsvrije en snelle bevestiging van de koepel op de opstand. Na montage is de koepel vrijwel niet meer van de opstand te verwijderen.

 

standaard lichtkoepels plus in acrylaat

Van Boven Plus lichtkoepels worden standaard geproduceerd uit hoogwaardig polymethylmethacrylaat (P.M.M.A.). Deze glasheldere kunststof, beter bekend onder de merknamen Plexiglas® en Perspex®, heeft een zeer hoge lichttransmissie en een uitstekende weerbestendigheid.

 

natuurlijke ventilatie

Van Boven Plus lichtkoepels kunnen niet alleen zorgen voor natuurlijk licht in donkere ruimten, ze kunnen ook uitstekend dienst doen als middel tot natuurlijke ventilatie. Ook hier biedt Van Boven de keus uit een aantal standaardoplossingen. Met name voor toepassing van lichtkoepels in natte ruimten, zoals keukens, bijkeukens, bad- en doucheruimten worden ventilerende lichtkoepels voorgeschreven.

hoog slagvaste koepels in polycarbonaat

Voor toepassingen met een hoger risico op vandalisme of inbraak, levert Van Boven de Novolite Plus Pantserkoepel. De Pantser Lichtkoepels wordt vervaardigd uit glashelder polycarbonaat (Makrolon® en Lexan®). Een van de belangrijkste producteigenschappen van dit materiaal is dat het vrijwel onbreekbaar genoemd mag worden. Het unieke omrandingsprofiel in aluminium. De meest in het oog springende karakteristiek van de Van Boven Plus lichtkoepel is echter het aluminium omrandingsprofiel. Het aluminium omrandingsprofiel wordt standaard in een witte kleur gemoffeld. In combinatie met dit profiel heeft Van Boven een uniek bevestigingssysteem ontwikkeld waardoor de Van Boven Plus lichtkoepel, door het ontbreken van beugels of schroeven, geheel spanningsvrij en supersnel op de opstand wordt bevestigd en na montage vrijwel niet meer van de opstand is te verwijderen. Hiermede is de Van Boven Plus lichtkoepel ongetwijfeld de meest inbraakveilige lichtkoepel op de markt. Ook voorkomt het aluminium omrandingsprofiel beschadigingen aan de koepel tijdens transport, opslag en montage.

downloads

 

prijslijst | brochure

verklaringen

 

Diverse downloads zijn beschikbaar in het Duits, Engels en  Frans.

 

garantie

Van Boven lichtkoepels, ventilatie ramen en opstanden worden, mits volgens voorschriften gemonteerd en schoongemaakt gegarandeerd voor een periode van 10 jaar.

 

Bel, mail ons gerust voor meer informatie over onze lichtkoepel en de mogelijkheden. Technische informatie en informatie over onze opstanden staan vermeld in onze brochure.

Dit vind je misschien ook interessant

volg ons

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie

  • (Duits/Engels)