Het daglicht komt

Van Boven Novolite lichtkoepel standaard
Van Boven Novolite lichtkoepel standaard
Van Boven Novolite lichtkoepel plus
Van Boven Novolite lichtkoepel plus
Van Boven Novolite lichtkoepel piramide
Van Boven Novolite lichtkoepel piramide
Novolux-Glasraam & Novolux-ISO-raam
Novolux-Glasraam & Novolux-ISO-raam

home >> lichtkoepels >> lichtkoepel standaard

lichtkoepel standaard | Novolite

 

Een Van Boven standaard lichtkoepel is geheel geproduceerd uit hoogwaardig acrylaat of polycarbonaat en is voorzien van een schroefbevestigingssysteem. Alle lichtkoepels kunnen geleverd worden met diverse ventilatiesystemen. Van eenvoudige handbediende tot uitgebreide rook- en warmteafvoersystemen. Uiteraard leveren we ook bij onze lichtkoepels opstanden en alle andere bijbehorende accessoires.

 

materiaal en kleur lichtkoepels

Omdat Van Boven een hoge kwaliteitsnorm hanteert, wordt bij de productie van de Van Boven Standaard koepels gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Van Boven Standaard lichtkoepels worden vervaardigd uit acrylaat (PMMA) of slagvast polycarbonaat (PC) in een glasheldere of opaalkleurige uitvoering. Er kan gekozen worden uit enkelwandige, dubbelwandige en driewandige koepels.

 

Bij dubbelwandige opaalkleurige koepels is de binnenschaal in principe glashelder uitgevoerd.

 

Naast helder en opaal zijn ook gekleurde lichtkoepels en in Heatstop op aanvraag leverbaar.

soorten en maten

Van Boven Standaard lichtkoepels worden in diverse maten geleverd en zijn zowel in ronde, vierkante als rechthoekige uitvoering verkrijgbaar.

 

Daarnaast onderscheiden we nog bolle en piramidale vormen. Bij de piramide koepels bedraagt de hoek van het schuine vlak met het dakvlak ca. 34°. Piramide koepels worden altijd uitgevoerd met een bolvormige binnenschaal.

 

De maten die we leveren vindt je terug in de brochure.

downloads

 

prijslijst | brochure

verklaringen

Diverse downloads zijn beschikbaar in het Duits, Engels en  Frans.

 

garantie

Van Boven lichtkoepels, ventilatie ramen en opstanden worden, mits volgens voorschriften gemonteerd en schoongemaakt gegarandeerd voor een periode van 10 jaar.

 

Bel, mail ons gerust voor meer informatie over onze lichtkoepel en de mogelijkheden. Technische informatie en informatie over onze opstanden staan vermeld in onze brochure.

Dit vind je misschien ook interessant

volg ons

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie