Het daglicht komt

Novolux-Glasraam
Novolux-Glasraam
Novolux-Glasraam
Novolux-Glasraam

home >> lichtkoepels >> Novolux-Glasraam

Novolux-Glasraam

Een Van Boven lichtkoepel met een Novolux-Glasraam biedt een optimale warmte- en geluidsisolatie. Het raam is opgebouwd uit een dubbel uitgevoerd PVC kader, voorzien van 30 mm dik Hoog-rendement (HR++) veiligheidsglas. Het Novolux-Glasraam is standaard verkrijgbaar in een vaste en een elektrisch te bedienen ventilerende uitvoering, waarbij in het laatste geval de kettingmotoren in het raam zijn geïntegreerd en keurig uit het zicht blijven. Je verkrijgt zo in combinatie met een enkelwandige koepel een optimale isolatie.

 

overal toepasbaar

Je kunt de isolatie nog meer verbeteren door een dubbelwandige, driewandige of zelfs een ISO-lichtkoepel uit het brede assortiment van Van Boven toe te passen. Het Novolux-Glasraam is toepasbaar op alle soorten opstanden en te combineren met diverse toebehoren uit ons programma. Je kunt zo de gewenste uitvoering zelf samenstellen.

 

renovatie

Het Novolux-Glasraam is ook uitermate geschikt om je huidige lichtkoepel optimaal te isoleren. Zeer geschikt dus voor een eenvoudige renovatie. Het Glasraam is eenvoudig met behulp van enkele schroeven tussen de opstand en de lichtkoepel te plaatsen zonder ingrijpende aanpassingen of breekwerk in het dak en zo snel en gemakkelijk uw isolatie aan de bestaande situatie verbeteren.

 

kwaliteit

Novolux-daglichtsystemen worden ontwikkeld, geproduceerd en geleverd volgens ISO-9001, versie 2008 en voldoen aan de Europese lichtkoepelnorm EN 1873.

technische gegevens Novolux-Glasraam

lichtgeluidsisolatie EN 20140

 

Glasraam met enkelwandige koepel

Glasraam met dubbelwandige koepel

 

warmte-isolatie ISO 10077-2

 

Glasraam met enkelwandige koepel

Glasraam met dubbelwandige koepel

Glasraam met driewandige koepel

Glasraam met ISO koepel

 

 

db

 

36,0

37,0

 

u-waarde

 

0,93

0,81

0,71

0,61

Novolux-ISO raam

Een zeer goed alternatief voor het Novolux-Glasraam is het Novolux ISO-raam. Het raam is opgebouwd uit een dubbel uitgevoerd AVP kader, voorzien van een 10 wandige PC-spouwplaat (32 mm). Kleur: Opaal.

 

Het Novolux ISO-raam is ook in meer afmetingen leverbaar dan het glasraam. In tegenstelling tot het glasraam is het Novolux ISO-raam lichter in gewicht en dus makkelijker te (ver)plaatsen/vervoeren.

 

Het Novolux ISO-raam is op elk gewenst type opstand te monteren. Hierdoor uitermate geschikt om je bestaande lichtkoepel optimaal te isoleren zonder ingrijpende aanpassingen of breekwerk. Met behulp van enkele schroeven monteert je eenvoudig het raam tussen de opstand en de lichtkoepel. Snel en eenvoudig en dus zeer geschikt voor een simpele renovatie met maximaal resultaat! Er dient altijd een Van Boven standaard lichtkoepel op het raam gemonteerd te worden. Tevens is het Novolux ISO-raam ook verkrijgbaar in een ventilerende uitvoering. Lees verder in onze brochure.

 

technische gegevens

U- waarde is 1,14

lichtransmissie is 54%

 

downloads

brochure

 

prijslijst

prijslijst lichtkoepels (pagina 20)

 

installatie

installatie Novolux-Glasraam

 

overig

 

De downloads zijn ook beschikbaar in het Duits, Engels en  Frans.

 

garantie

Van Boven lichtkoepels, ventilatie ramen en opstanden worden, mits volgens voorschriften gemonteerd en schoongemaakt gegarandeerd voor een periode van 10 jaar.

Dit vind je misschien ook interessant

volg ons

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie