Het daglicht komt

we zijn op zoek naar
we zijn op zoek naar
wordt jij ons nieuw teamlid?
wordt jij ons nieuw teamlid?

home >> algemeen >> werken bij Van Boven >> vacature Coördinerend Werkvoorbereider Projectbouw

het team van Van Boven

geplaatst d.d. 21-02-2019

Vacature is ingevuld

 

Coördinerend Werkvoorbereider Projectbouw

Bij van Boven Projectbouw worden lichtstraten standaard vervaardigd uit hoogwaardige polycarbonaatplaten in combinatie met aluminium profielen. Alle mogelijke constructies worden in nauw overleg met de klant geproduceerd en gemonteerd. Of het nu gaat om een van de vele standaardconstructies of om ontwerp op maat, we zorgen dat ieder project geheel volgens de wensen/eisen worden uitgevoerd.

 

Ons Projectteam

Gezamenlijk met de Directeur Projectbouw vormen wij een hecht team, dat zich voortdurend bezig houdt met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage. Elke situatie is anders en stelt zijn eigen specifieke eisen.

 

De functie

De coördinerende werkvoorbereider is verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van projecten. Hij of zij werkt in teamverband en coördineert de werkzaamheden van de uitvoering. In deze functie wordt er gerapporteerd aan de Directeur Projectbouw.

 

De werkzaamheden

De coördinerende werkvoorbereider houdt zich bezig met de coördinatie, engineering en uitvoering van projecten. Onder de werkzaamheden valt ook het bijwonen van vergaderingen, onderhouden van contacten met onder andere opdrachtgevers en aannemers, en het maken van planningen. Daarnaast ziet de coördinerende werkvoorbereider toe op de naleving van voorschriften, richtlijnen en procedures. En hij of zij is verantwoordelijk voor de eindcontrole van bijvoorbeeld de ontwerpen, berekeningen en bestellingen.

 

Competenties

Je beschikt over over een goed organisatie- en planningsvermogen , zodat er resultaatgericht gewerkt kan worden naar een goede uitvoering van het project. Je hebt technisch inzicht, bent stressbestendig, beschikt over goede mondelinge communicatie, hebt overtuigingskracht en ambitieus. Werkervaring met CAD is absoluut een vereiste.

 

Geïnteresseerd geworden?

Neemt u contact op voor verdere vragen met Jurgen van Os, Directeur Projectbouw of richt uw sollicitatie met CV aan j.van.os@van-boven.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

 

volg ons

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie