Het daglicht komt

we zijn op zoek naar
we zijn op zoek naar
wordt jij ons nieuw teamlid?
wordt jij ons nieuw teamlid?

home >> algemeen >> werken bij Van Boven >> vacature Monteur Projectbouw

het team van Van Boven

geplaatst d.d. 11-06-2019

Vacature is al ingevuld d.d. 14-06-2019

Monteur Projectbouw

Bij van Boven Projectbouw worden lichtstraten standaard vervaardigd uit hoogwaardige polycarbonaatplaten in combinatie met aluminium profielen. Alle mogelijke constructies worden in nauw overleg met de klant geproduceerd en gemonteerd. Of het nu gaat om een van de vele standaardconstructies of om ontwerp op maat, we zorgen dat ieder project geheel volgens de wensen/eisen worden uitgevoerd.

 

Ons Projectteam

Gezamenlijk met de Hoofd Productie vormen wij een hecht team, dat zich voortdurend bezig houdt met de ontwikkeling, toepassing, productie en montage. Elke situatie is anders en stelt zijn eigen specifieke eisen.

 

De functie

De monteur is mede verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van de montage van lichtstraatprojecten. Hij of zij werkt nauw samen met onze ervaren monteurs in teamverband.

 

De werkzaamheden

Monteren van daglichtconstructies zoals carports, terrasoverkappingen en voornamelijk lichtstraten. Het inmeten van projecten kan ook tot de werkzaamheden behoren. Deze werkzaamheden vallen niet binnen een 9 tot 5 dagindeling. Alle werkzaamheden vinden buiten bij de klant plaats.

 

Competenties

Je kunt goed samenwerken, je bent accuraat, resultaatgericht, beschikt over oplossend vermogen en schuwt geen hoogtes. Daarnaast ben je in bezit van een geldig VCA en rijbewijs B (E is een pré). Verder heb je technisch inzicht en kun je onder tijdsdruk presteren.

 

Geïnteresseerd geworden?

Neem dan contact op voor verdere vragen met Erwin van Bavel, Hoofd Operationele Zaken of Mark Rathbone, Hoofd productie op telefoonnummer 0183-633477.

Stuur je sollicitatie met CV aan e.van.bavel@van-boven.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

volg ons

 

© Van Boven Kunststoffenindustrie